DOINA STĂICULESCU

Ambasador Născut pentru Sport - 𝑴𝒂𝒆𝒔𝒕𝒓𝒖𝒍 𝒆𝒎𝒆𝒓𝒊𝒕 𝒂𝒍 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊, 𝒅𝒏𝒂 DOINA STĂICULESCU - jurat acrodance/gimnastica ritmică și aerobică Arbitru internațional Este singura sportivă din România care a reușit să obțină o medalie la gimnastică ritmică la o ediție a Jocurilor Olimpice. A fost triplă campioană națională și multiplă medaliată internațională! Pentru merite deosebite, Doina Stăiculescu a primit titlul de "Maestru Emerit al Sportului" . În anul 2000 i-a fost conferită distincția Medalia națională "Pentru Merit" clasa a II a, de către președintele Emil Constantinescu iar în anul 2004 i-a fost conferit Ordinul "Meritul Sportiv" clasa a II a, de către președintele Ion Iliescu. Doina Stăiculescu este Ambasador al Gimnasticii Ritmice din România și Membru al Comitetului Executiv FRGR.

Ștefan Soare (Soleil)

Stefan Soare, absolvent al Liceului de Coregrafie, Solist-Balerin in peste 100 de roluri in spectacolele din tara si strainatate, Director de Balet al Teatrului Stela Popescu, profesor de balet al Liceului de Balet din Bucuresti, a Scolii de balet Cutruppi-Reggio Callabria si a Scolii populare de arta Bucuresti, a realizat numeroase coregrafii premiate cum ar fi: Harap Alb – Balet, Sheherezada – Balet, Aladin – Musical, Stela si Prietenii – Musical, Romania, tara magica – Musical, Secretele hiturilor – Musical, De la Chirita la Harap Alb – Musical, Chirita la Iasi – Musical, Competitia slagarelor, Competitia vedetelor – Musical și Dl Goe si ai lui – Musical. A realizat coregrafiile pentru mai multe emisiuni TV din Romania difuzate pe canalele cu audienta ridicata : PRO TV, ANTENA 1, TVR, Prima TV si Kanal D si a avut colaborari in Grecia, Spania si Italia. A fost Maestru de balet al Operei Nationale din Bucuresti si al Teatrului de Opereta “Ion Dacian” Bucuresti, jurat si Presedinte de juriu la mai multe competii din Romania. In prezent, are propria Scoala de Balet in cadrul careia impartaseste intreaga experienta acumulata in cariera sa artistica, inchinata desavarsirii copiilor in arta dansului si incununata de numeroase premii la concursurile din tara si strainatate.

Cătălin Ghica

Fiul Aurei și al lui Sergiu Ghica, maeștri coregrafi cu o vastă experiență în domeniul artistic, de peste 45 de ani, Cătălin a preluat talentul părinților și împreună cu sora sa, coregraf Mona Teodorescu continuă și în prezent tradiția moștenită. Colaborează în cadrul Trupei AS, înființată de peste 45 de ani, în spectacole, proiecte de televiziune și evenimente artistice. Maestru coregraf al Ansamblului Artistic Hora de peste 30 de ani Fost Asistent Coregraf și solist balerin la Casino Victoria, alături de coregrafi importanți de pe Broadway, a creat coregrafiile unor show-uri de variete(jazz). Solist balet Ansamblul Artistic al Armatei. Profesor Clubul Copiilor sector 3 - specializat în dans popular, etnologie și folclor romanesc.

Matei Ilie

Matei este dansator de la varsta de 5 ani. A trecut prin toate stilurile, antrenandu-se din greu, insa marea lui iubire s a oprit la hip hop. Dansand de 13 ani, a castigat foarte multe concursuri, solo, dar si cu trupa lui, fiind antrenorul lor de 2 ani. Acesta a participat de asemenea si la emisiuni tv, spectacole de dans si teatru, castigand de fiecare data premiul cel mare.

Mihai Alexandru

Mihai Alexandru, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, a fost prezent în 20 de finale Naționale Eurovision și a reprezentat cu succes de două ori România la Marea finală Eurovision, o dată cu Nicola 2003 la Riga - Letonia, iar în 2017 la Kiev cu Ilinca și Alex Florea. Deși lucrează cu cele mai cunoscute vedete din România, Mihai are ca proiect de suflet, Al Mike Pepiniera unde lansează pe bandă micii artiști talentați.

Luminița Anghel

Luminița Anghel, îndrăgită cântăreață de muzică pop și vedetă de televiziune. A ocupat locul al treilea la Concursul Muzical Eurovision 2005 cu piesa Let me try, cea mai înaltă poziție a României de până acum. A câștigat numeroase premii și trofee dintre care fac parte premiul 1 la prestigiosul festival «Cerbul de aur» în anul 2001 la secțiunea POP dar și un premiu de popularitate. În anul 2002 a obținut premiul I și trofeul pentru cea mai bună voce internațională la festivalul «Discovery» din Bulgaria. În același an obține premiul al III- lea la festivalul «Universe talent» din Praga. În 2003 a câștigat premiul I și trofeul pentru cea mai bună voce internațională la «Song for Europe festival» din Malta și același loc la festivalul internațional «Cairo 2003».

Nicoleta Matei (Nico)

Nicoleta Matei, alias Nico a reprezentat cu succes România în finala concursului Eurovision de la Belgrad - 2008. Este solistă a teatrului Toma Caragiu din Ploiești. Are 5 albume de mare succes și colaborări de excepție cu trupe Bug Mafia, Cabron, Codul Penal, Puia, La Familia. Are în palmares multe trofee câștigate în țară și în străinătate. Este una dintre cele mai versatile soliste de muzică, reușind să abordeze orice stil de muzică, cum ar fi pop, rock, rapp, operă sau muzică populară.

Ileana Dumitrache

Ileana Dumitrache, profesor de muzică ușoară vocală și instrumentală în Palatul Național al Copiilor din București, unul din organizatorii: - Concursului Național de Muzică Instrumentală "Marele Premiu", - Festivalul Internațional - Meridian - Festivalul S.I.M.N. (International Week of New Music Bucharest). A făcut parte din nenumărate jurii ale concursurilor naționale și internaționale precum: -Toamna baladelor, -Trofeul de Safir, -Golden Talent Festival, - Poveștile Crăciunului, - Festivalul Vocea Copilăriei, - Festivalul Remember Christmas tales, - Festivalul Mama doar Mama. - Festivalul Music Video Contest, - Festivalul Păcii.